Evsel ısınma bilgilendirme toplantısı 230

bidi-font-family: Arial">

23.Ekim.2007 tarihinde, saat:10–00’da İlçemiz Kurtuluş Mahallesi, Hürriyet Bulvarı’nda bulunan Soma Belediyesi Düğün Salonun da

ilçemizde evsel ısınmadan kaynaklanan hava kirliliğinin kontrolüne ilişkin alınacak tedbirler konulu bilgilendirme toplantısı” düzenlenecektir.

Bu kapsamda ilçemizde yaklaşan kış aylarında artacak hava kirliliğinin nispeten azaltılabilmesi amacıyla, İlçe halkımızın yoğun şikâyetlerinden biri olan hava kirliliği konusunda, evsel ısınma amaçlı yakmalardan kaynaklanan bölümünün, yakma teknikleri ve Manisa Valiliği Mahalli çevre kurulu Kararlarının doğru uygulanması ile hava kirliliği sorununun daha başından çözümü amaçlanmaktadır. Kurum, konut, işyeri yöneticileri ile kalorifercilerinin herhangi bir idari ve cezai sıkıntı yaşanmaları açısından bu bilgilendirme toplantısına gereken hassasiyeti göstererek, tüm ilgililerin katılımını önemle rica ederiz.

Katılımcılara bilgilendirme kitapçığı ve katılım belgesi verilecektir.

Saygılarımızla, Soma Belediye Başkanlığı